Nyckelfärdiga minihus


Våra nyckelfärdiga minihus är skapade av nya fraktcontainrar. Tidlös design med robusta material utgör ett trivsamt och underhållsfritt året runt boende. Kollektionen består av fritidshus, attefallshus och friggebodar i storlekarna 8,15 och 30 kvm. Man kan välja på tre designalternativ och färger interiört samt exteriört.

Pris 190.000 - 690.000 Sek Nyckelfärdigt, med premium som standard.

 

designalternativ interiör

Black

Badar i mattsvart från topp till tå. Maximerar den minimalistiska känslan.

Nature

Sobra naturtoner med ljusbeiga väggar. Inslag av trä i köket utgör lugnet i nature edition.

steel

Industritema med ljusgrå väggar. Kök i rostfritt stål.

 

färgval interiör

Silk grey

Beigegrå

dusty grey

Ljusgrå

signal black

Mattsvart

Färgval exteriör

Pure white

Vit

mouse grey

Mellangrå

jet black

Svart

Alla hus

crib 8 studio

190.000 Sek

Crib 15 Annex

290.000 Sek

Crib 15 Bungalow

375.000 Sek

Crib 15 minivilla

450.000 Sek

Crib 30 original 

650.000 Sek

Crib 30 suite

690.000 Sek

Varför Container Crib?

Hållbart

Den robusta stålkonstruktionen och underhållsfria stålfasaden ger huset en väldigt livslängd. Vi använder endast slittåliga, återvunna eller äkta material som  trivs i alla väderelement. Design på miljöns villkor.

smart

Gedigna fönsterpartier i 3-glas från golv till tak med smart sliding funktion. Dessa öppnar upp huset och förstorar boendekänslan med en flytande in/ utsida.

smidigt

Ikea är en av våra huvudleverantörer. Vilket gör det enkelt om du känner för att byta ut köksluckor i framtiden. Det är också smidigt att flytta eller sälja ditt crib i framtiden. Bara att lyfta och transportera det till sin nya plats.

effektivt

Många lager av isolering kombinerad med stålkonstruktionen och senaste luftvärmepumpen från LG. Vilket gör det enkelt att hålla ett behagligt klimat billigt. De stora fönsterpartierna hjälper också till att släppa in/ ut och värme/ kyla.

prisvärt

Vi jobbar med fasta och tydliga priser. Container Crib är ett noga genomarbetat designkoncept där allting ingår i priset! Du kommer inte fastna i en djungel av tillval där slutsumman blir betydligt högre än vad som initialt står. *Frakt, va/ el och markarbeten tillkommer enligt offert.

uthyrt

Börja tjäna pengar på ditt crib från dag 1, med tanke på att det har allt man behöver för ett bekvämt boende. Vem vill inte hyra det coolaste minihuset?!